Uitstellen
Activeer de functie 'Snooze' om te voorkomen dat je gestoord wordt en je kunt iedereen op de hoogte houden.
Wat is 'Snooze'?
"Snooze", ook bekend als de modus "Niet storen", is een functie om je werknemers/collega's te laten weten dat je niet beschikbaar bent. Wanneer deze is geactiveerd, zal je apparaat stil zijn wanneer je een inkomende oproep ontvangt.
Laat je werknemers weten dat je niet beschikbaar bent
Verminder onderbrekingen
Je zit in een trainingssessie of vergadering of misschien wil je gewoon even een kleine pauze nemen... Met slechts één klik kun je de 'Snooze'-functie van Ringover activeren om je werknemers/collega's te laten weten dat je niet beschikbaar bent om oproepen aan te nemen.
Stel je prioriteiten vast
Neem de tijd om alle noodzakelijke acties voor elk gesprek uit te voeren voordat je doorgaat naar het volgende, en schakel automatisch over naar niet beschikbaar, zodat je geen gesprekken ontvangt terwijl je je voorbereidt.
Verbeter de samenwerking met je collega's
Zorg ervoor dat je gedurende een bepaalde periode niet beschikbaar bent
Je kunt een timer instellen om je 'Snooze' voor een vooraf ingestelde periode te activeren. Je bent dan automatisch beschikbaar aan het einde van het aftellen en kunt dan inkomende oproepen aannemen.
Pas je redenen aan waarom je niet beschikbaar bent
Pas je 'Snooze'-redenen aan voor je werknemers, zodat ze kunnen aangeven waarom ze niet gestoord willen worden. Bij de lunch, in een vergadering met een klant... Maak aangepaste redenen die passen bij de structuur van je bedrijf.
Statistieken pauzeren
Krijg toegang tot statistieken over de pauzetijd van je werknemers. Pas de roosters aan om je middelen beter te beheren op basis van de beschikbaarheid van de agenten van je teams.
Meer functies
Na het gesprek
Neem na afloop van het gesprek de tijd om administratieve taken uit te voeren, zoals aantekeningen maken of het gesprek taggen.
Statistieken en rapporten
Krijg toegang tot gedetailleerde gespreksgegevens en genereer aangepaste rapporten om je activiteit te beoordelen.
Oproepdoorschakeling
Oproepen doorsturen naar een andere gebruiker, een extern nummer of naar een voicemail.
Individuele voicemailberichten
Stel een persoonlijk bericht en een voicemailbericht in om je bellers te laten weten hoe ze je kunnen bereiken of wanneer je weer beschikbaar bent.
Alles wat je moet weten over de functie 'Snooze'
- Hoe worden inkomende oproepen beheerd voor een gebruiker die de functie 'Snooze' heeft geactiveerd?
- Kunnen alle gebruikers de functie 'Snooze' gebruiken?
- Hebben alle gebruikers toegang tot de 'Snooze'-statistieken?
Hoe worden inkomende oproepen beheerd voor een gebruiker die de functie 'Snooze' heeft geactiveerd?
Wanneer een gebruiker de functie 'Snooze' heeft geactiveerd, worden de bellers automatisch doorgestuurd naar de optie die door de gebruiker is geselecteerd. De gebruiker kan ervoor kiezen om bellers door te sturen naar een voicemail of naar een andere medewerker wanneer hij of zij de functie 'Snooze' heeft geactiveerd.
Kunnen alle gebruikers de functie 'Snooze' gebruiken?
Om de functie 'Snooze' te kunnen gebruiken, moet een gebruiker toestemming krijgen van de accountbeheerder. Zodra deze toestemming is verleend, kan de gebruiker 'Snooze' gebruiken wanneer dat nodig is.
Hebben alle gebruikers toegang tot de 'Snooze'-statistieken?
Nee, alleen accounts van 'Beheerder' en 'Supervisor' hebben toegang tot de statistieken.